Despre noi

Infinity vă urează bun venit în lumea magică a plăcerii. Va punem la dispozitie cu entuziasm experiența de inalta calitate. Misiunea noastra primara este de a face oaspetii sa ne aleaga dinnou si de ai satisface pe cat posibil cu servicii profesionale de masaj clasic si senzual. Mainile moi, senzuale ale fetelor noastre fermecătoare vă vor fascina și va vor face sa uitati de orice neplacere. Veti experimenta o realitate neintalnita, armonie si relaxare a trupului si a sufletului.

Disponibile Astazi

Not Available

Uleiuri profesionale pentru masaj

Pentru fiecare tip de masaj puteți alege intre noile uleiuri în funcție de activitățile, sau dorințele dumneavoastră. În continuare va prezentam beneficiile aduse de acestea în timpul Masajului.rezervari@infinitymassage.ro
0040 (0)723 452 183


Infinity Masaj la Facebook

Masaj erotic nud pentru cupluri

Poate fi o experiența unica!

La baza unui masaj erotic reusit sta o atitudine relaxata si lipsita de inhibitii. Pentru a va putea face o idee mai ampla despre acset tip de masaj, va invitam sa vizionati filmuletul.

Persoanele care au fantezii erotice sunt destul de deschise si pline de imaginatie. In mod normal, punerea in practica a unei fantezii cu acordul ambilor parteneri, ar trebui sa fie benefica pentru intimitatea si viata sexuala a unui cuplu. Daca iti doresti ceva special pt partenerul sau partenera ta, ne-m gandit sa ajutam. Puteti alege una dintre maseuzele noastre si pe Cristy in cazul in care doriti cuplu pentru Cuplu, pt a avea cea mai buna sedinta de Masaj Erotic in 4.

Masaj pt cupluri in salonul nostru: 500lei /1 hr o singura d-soara.
Masaj pt cupluri la Hotel: 600lei/700lei Poiana Bv.

Masaj Cuplu pt Cuplu in Salon Infinity: 600lei/1hr 2 persoane.
Cuplu pt Cuplu la Hotel: 700lei/800lei P Bv. 1hr 2 pers.

Atenție! Acces numai adulților!

Următorul site web, inclusiv toate paginile web, link-uri, imagini și clipuri video, pot fi incluse materiale sexuale explicite. Numai adulți sunt autorizati dincolo de această pagină. Dacă sunteți un minor (cu vârsta sub 18 ani ,este ilegal pentru a vedea un astfel de material în comunitatea dumneavoastră, trebuie să IESITI făcând clic pe IESIRE mai sus.

Iesier Am peste 18 ani