Living Room

Am ales o locatie speciala si intima pt clientii noștri. Am gandit ca intimitatea este poate printre cele mai importante in relatia dintre noi.
Salonul are parcare privata,inca din receptie vei fi intampinat de fetele mereu nerabdatoare sa te cunoască. Nu te grabi, alege sa servești o băutura din minibarul nostru sau alege donisoara ta preferata pentru ca ea te va insoti in camera de masaj aleasa de tine unde vei petrece cele mai frumoase clipe de rasfat.
Am ales ca fiecare camera sa aibă o tematica diferita deoarece simtirile și trairile noastre sunt deasemenea mereu diferite.

Camera pasiunii

Camera pedepsei

Dominarea poate fi foarte obraznica si placuta in acelasi timp. Aceasta camera a fost conceputa special pentru masajul Dominare. Domnisoarele noastre sunt bune cunoscatoare a roleplay-ului si satisfac fanteziile oricarui barbat. Acest tip de masaj poate cuprinde: Dansul in poală, Light bondage, Jocul cu biciul, Role play; Spanking Pachete promotionale pentru iubitorii acestui joc:

1 hr- 300 lei o singura domnișoara
1 hr- 500 lei doua domnisoare
4 hr- 1 000lei- o singura domnișoara
8 hr- 1 700 lei- o singura domnisoara

Camera relaxari

Atenție! Acces numai adulților!

Următorul site web, inclusiv toate paginile web, link-uri, imagini și clipuri video, pot fi incluse materiale sexuale explicite. Numai adulți sunt autorizati dincolo de această pagină. Dacă sunteți un minor (cu vârsta sub 18 ani ,este ilegal pentru a vedea un astfel de material în comunitatea dumneavoastră, trebuie să IESITI făcând clic pe IESIRE mai sus.

Iesier Am peste 18 ani